Гречане борошно - застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві

На жаль, оголошення застаріло
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і
кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому
цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною
рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в
ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,
що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового
печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів
для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного
борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для
виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,
макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному
виробництві.
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральній. Виготовлена з...
09:57, 15 квітня
МУКА РИСОВАЯ – СЫРЬЕ ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ. Отличительной особенностью рисовой м...
09:27, 12 квітня
Яичный ПОРОШОК. Применение: хлебопечение, кондитерское производство, производство пирожных, макаронн...
09:27, 12 квітня
Куплю жировые отходы. Куплю фуз Украина. Куплю фуз соевый, фуз подсолнечный, соапсток Украина. Куплю...
16:58, 9 квітня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
09:27, 12 квітня
Порошок из ягод черники. Vaccinium myrtillus powder. Сухой, гигроскопичный мелкодисперсный порошо...
09:27, 12 квітня
Хочете додати 05366.com.ua на головний екран і бути в курсі новин?