Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості

На жаль, оголошення застаріло
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

МУКА РИСОВАЯ – СЫРЬЕ ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ. Отличительной особенностью рисовой м...
09:27, 12 квітня
Куплю жировые отходы. Куплю фуз Украина. Куплю фуз соевый, фуз подсолнечный, соапсток Украина. Куплю...
16:58, 9 квітня
Яичный ПОРОШОК. Применение: хлебопечение, кондитерское производство, производство пирожных, макаронн...
09:27, 12 квітня
Порошок из ягод черники. Vaccinium myrtillus powder. Сухой, гигроскопичный мелкодисперсный порошо...
09:27, 12 квітня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
09:27, 12 квітня
Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральній. Виготовлена з...
09:57, 15 квітня
Хочете додати 05366.com.ua на головний екран і бути в курсі новин?