Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості

К сожалению, объявление устарело
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
Рубрики
Продукты
Действия

Похожие объявления

Лук репчатый отборный. С доставкой из Узбекистана. На условиях FCA. Мин. партия 21 тонна. Организуем...
15:01, 16 октября
Чеснок "Любава" (4+) и (3+). Фасовка в сетку по 15 кг. Организуем доставку собственным транспортом в...
14:56, 16 октября
На постоянной основе осуществляем оптовую продажу сигарет марки Compliment super slims 1,Compliment...
16:23, Вчера