Філе індиче канапкове
Рецепт цієї смачнючої страви, на приготування якої йде мінімум з мінімумів часу, мені вдалося дізнатися у чудової жінки, львів'янки Пані Стефи, яка має свій кулінарний блог. Я прочитала її рецепт і трохи "модифікувала" на свій смак)) Дякую вам, Пані Стефо, за прекрасні рецепти!
Отже, інгредієнти:
1,5 кг індичого філе
2 столові ложки меду
2 столові ложки гірчиці
2 зубчики часнику
2 столові ложки соєвого соусу
2 чайні ложки улюблених прянощів
сіль на смак
вода
Рецепти кременчуцького кулінарного клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:
Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту news@05366.com.ua
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти
2. Промийте індиче філе під стічною водою і поставте його у холодний розсіл на 30-40 хв. (Доки м'ясо вбиратиме сіль можете відпочити, або зайнятися своїми справами)