Хто бував у Львові і не коштував львівських сирників, пляцок, кави і шоколаду, то той просто проїжджав десь повз Львів. Адже не спробувати ці смаколики у місті Лева просто нереально. Втім, якщо ви все ще не доїхали на гостини до культурної і фестивальної столиці України, кременчужанка Анастасія, яка там буває, привезла для вас рецепт Львівського сирника.
Насолоджуйтеся!
Рецепти кременчуцького кулінаргого клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:
Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту news@05366.com.ua
Львівський сирник
-500 г сиру;
-3 яйця;
-150 г цукру;
-1 пакетик ванільного цукру;
-1 ст. л. картопляного крохмалю;
-1 лимон;
-100 г родзинок.
Для шоколадної глазурі:
-2 ст. л. вершкового масла;
-3 ст. л. сметани;
-2 ст. л. цукрової пудри;
-2 ст.л. какао;
-1 пакетик ванільного цукру;
-кулінарна посипка.
1. Сир розтерти з яйцями, цукром, ванільним цукром (1 пакетик). Повинна вийти гладка пишна сиркова маса. Додати крохмаль і знову добре змішати.