У Кременчуці учасники проекту Cult Food провели тренування

Учора, 27 лютого, кухарі пілотних шкіл №5, 16 та 27 готували страви зі збірника Євгена Клопотенка. 

Готували найбільш популярні серед дітей по всій країні, страви:

  • болоньєз (ми приготували пасту Болоньєз);
  • салат з буряка та сухариків (домашнього приготування, без домішок, барвників);
  • суп з гарбузом та перловкою;
  • курячі нагетси.

Навчала кухарів шеф-кухар фірмового магазину Продуктова Мануфактура від ТМ "Ilona" Тетяна. Продукти були закуплені за рахунок магазину.

Організатор заходу - громадська організація "Інша Жінка".

Ми писали, що Клопотенко приїде до Кременчука 3 березня та проведе майстер-клас для кухарів. Шеф-кухарі продегустують як смакує по-справжньому паста Болон'єзе та отримають сучасні навички в приготуванні їжі для школярів.