Смачний Кременчук: "Філе індиче канапкове"

Філе індиче канапкове

Рецепт цієї смачнючої страви, на приготування якої йде мінімум з мінімумів часу, мені вдалося дізнатися у чудової жінки, львів'янки Пані Стефи, яка має свій кулінарний блог. Я прочитала її рецепт і трохи "модифікувала" на свій смак)) Дякую вам, Пані Стефо, за прекрасні рецепти!

Отже, інгредієнти:

1,5 кг індичого філе
2 столові ложки меду
2 столові ложки гірчиці
2 зубчики часнику
2 столові ложки соєвого соусу
2 чайні ложки улюблених прянощів
сіль на смак
вода

Рецепти кременчуцького кулінарного клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:

ВКонтакте

Facebook

Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту news@05366.com.ua

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти


2. Промийте індиче філе під стічною водою і поставте його у холодний розсіл на 30-40 хв. (Доки м'ясо вбиратиме сіль можете відпочити, або зайнятися своїми справами)

Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 1


3. Після зазначеного часу, витягніть філе з розсолу і приготуйте для нього маринад і змастіть філе ним. Для приготування маринаду змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, прянощі (я беру приправи для м'яса, паприку, чорний перець, базилік і трохи розмарину) і давлений часник.

Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 2



4. Покладіть філе в маринаді у глибоченький банячок чи форму для випічки і поставте до розпеченої рури (духовки, пічки). 

Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 3

5. Випікати 40-60 хвилин. Час від часу поглядайте, щоб філе не пересохло у рурі. А коли приготується, вимкніть пічку і дайте філе там охолонути.

Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 4


6. Смачного:) Їсти канапкове філе можна і гарячим і холодним

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов