Смачний Кременчук: "Огірки з м'ясом по-корейськи"

Наші читачі надсилають нам свої рецепти. Про цю чудову, яскраву і корисну салатку розповіла нам кременчужанка Анастасія Бойко. 

Рецепти кременчуцького кулінаргого клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:

ВКонтакте

Facebook

Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту news@05366.com.ua

Тож до вашої уваги салат "Огірки з м'ясом по-корейськи" від Насті :)

Нам знадобиться:

2 тонких довгих огірка
400 гр. (або трохи менше) м'яса яловичини
1 середня цибулина
1 солодкий червоний перець
2 зуб. часнику
1 ч. ложка (без гірки) червоного гострого перцю
1/2 ч. ложки цукру (можна менше)
1 ч. ложка меленого коріандру
2 ст.ложки оцту 5%
1 ч.ложка солі
3-4 ст.ложки рослинної олії
За бажанням можна додати 3-4 ст.ложки соєвого соусу

Приготування:

1. У огірків відрізаємо кінчики, розрізаємо навпіл або на три частини. Далі кожну з частин  ріжемо на половинки вздовж, а потім на 3-4 скибочки. 

2.Складаємо їх в миску, пересипаємо сіллю і залишаємо на 15-20 хвилин, щоб пустили сік.


3. М'ясо (краще трохи заморожене, щоб краще різалося) ріжемо тонкою соломкою.

Смачний Кременчук:

4. Цибулю шаткуємо півкільцями.

 Смачний Кременчук:

5. Огірки трохи віджимаємо і зливаємо сік. На них викладаємо червоний гострий перець, коріандр, видавлений часник і цукор, перемішуємо.

6. Гарненько розігріваємо сковорідку з олією (увага, вогонь має бути сильним протягом всього часу готування м’яса). Обсмажуємо м'ясо. Коли рідина з нього випарується, трохи підрум'янюємо, постійно помішуючи (1 хвилину), відразу ж додаємо цибулю, перемішуємо. Потім можна додати соєвий соус, смажимо ще пару хвилин, перемішуємо ...

Смачний Кременчук:

7. І відразу виливаємо весь вміст сковороди на огірки та відставляємо.

Смачний Кременчук:

 

8. Перець нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо на м'ясо і заливаємо оцтом.

 BaIo_jrVJ04

9. Через 5 хвилин перемішуємо. Подавати салат можна відразу або охолодити до кімнатної температури. Смачного!

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов