Смачний Кременчук: "Львівський сирник"

Хто бував у Львові і не коштував львівських сирників, пляцок, кави і шоколаду, то той просто проїжджав десь повз Львів. Адже не спробувати ці смаколики у місті Лева просто нереально. Втім, якщо ви все ще не доїхали на гостини до культурної і фестивальної столиці України, кременчужанка Анастасія, яка там буває, привезла для вас рецепт Львівського сирника.

Насолоджуйтеся!

Рецепти кременчуцького кулінаргого клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:

ВКонтакте

Facebook

Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту news@05366.com.ua

Львівський сирник

-500 г сиру;
-3 яйця;
-150 г цукру;
-1 пакетик ванільного цукру;
-1 ст. л. картопляного крохмалю;
-1 лимон;
-100 г родзинок.

Для шоколадної глазурі:
-2 ст. л. вершкового масла;
-3 ст. л. сметани;
-2 ст. л. цукрової пудри;
-2 ст.л. какао;
-1 пакетик ванільного цукру;
-кулінарна посипка.

1. Сир розтерти з яйцями, цукром, ванільним цукром (1 пакетик). Повинна вийти гладка пишна сиркова маса. Додати крохмаль і знову добре змішати.



2. Ізюм розпарити в окропі протягом 5 хвилин, потім обсушити.

Смачний Кременчук:

3. З лимона зняти цедру та порізати маленькими шматочками. 

Смачний Кременчук:


4. У сирну масу додати родзинки і цедру лимона, змішати.


5. Форму для випічки, якщо вона не силіконова, застелити кулінарним папером, натертим маслом.

Смачний Кременчук:

7. Викласти рівномірно сиркову масу. Поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин. Потім вогонь вимкнути і залишити Львівський сирник в духовці на 10 хвилин. Вийняти форму з сирником з духовки і дати охолонути. При охолодженні сирник трохи осяде.

8. Приготувати глазур. (можна за власним рецептом) У каструльці розтопити вершкове масло, додати цукрову пудру та 1 пакетик ванільного цукру і змішати до повного розчинення. Додати сметану, довести до кипіння, всипати какао, трохи поварити до загустіння, не допускаючи кипіння глазурі.  Повністю охолоджений сирник покрити шоколадною глазур’ю з усіх боків, за бажанням прикрасити кулінарної посипкою. Прибрати сирник в холодильник на 5-6 годин або на ніч. Смачний і ніжний Львівський сирник готовий.

Смачний Кременчук:



Смачного!

Смачний Кременчук:
Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов