• Головна
  • Спирт харчовий: характеристики та особливості
Новини компаній
12:24, 17 липня

Спирт харчовий: характеристики та особливості

Новини компаній

Залежно від того, яка сировина та технології використовувалися на виробництві, отриманий спирт може бути харчовим або технічним. Технічний спирт не можна вживати, оскільки у склад входять компоненти небезпечні для організму людини. Він підходить тільки для технічних цілей, таких як виробництво лакофарбових виробів, хімічних засобів, різних компонентів палива тощо.

Характеристики харчового етанолу

Спирт пищевой – це суміш етанолу високої концентрації та води. Під час виробництва продукт ретельно очищається від небажаних добавок. Завдяки цьому має м'який смак та ненав'язливий аромат.

З цього продукту роблять алкогольні напої різної міцності. Оскільки етанол визнаний безпечним для довкілля, його можна використовувати в процесі приготування їжі, додавати в кондитерські вироби, використовувати у хімічній промисловості та для виробництва ліків. Крім цього речовина використовується для виробництва косметичних засобів, парфумерії та рослинних екстрактів.

За фізико-хімічними властивостями харчовий етанол є прозорою рідиною з ледь помітним ароматом. Він належить до групи легкозаймистих речовин. Для його виробництва необхідні рослинні компоненти з підвищеним вмістом крохмалю, цукру та інуліну. До списку відповідних інгредієнтів входить буряк, картопля, злакові культури, топінамбур, цукрова тростина, коріння цикорію, некондиційні ягоди та плоди. Саме перші три варіанти найбільш активно використовуються в Україні.

Дуже важливо, щоб спирт харчовий відповідав усім державним стандартам. Щоб переконатися в цьому, можна ознайомитись із відповідними сертифікатами якості.

Особливості виготовлення харчового етанолу

В основі виробничої технології закладено бродіння рослинної сировини. Загалом, приблизний виробничий цикл виглядатиме так:

·Проведення відбору сировини та її подальше очищення.

·Приготування сусла, яке в майбутньому буде бродити.

·Безпосередньо сам процес бродіння. На великих підприємствах при цьому використовуються спеціальні великі чани.

·Перегонка проміжного продукту.

·Проведення фільтрації етанолу. Під час цієї процедури видаляються всі токсичні речовини.

·Перевірка виготовленого продукту. Цей етап передбачає перевірку на відповідність підсумкової продукції державним стандартам.

Харчовий спирт https://spirt24.com передбачає наявність сивушних олій та альдегідів, але тільки у допустимій кількості. Завдяки цьому продукт вважається абсолютно безпечним для організму людини та активно використовується у харчовій та алкогольній промисловості.

Якщо вас цікавить спирт харчовий у великих кількостях та за оптимальною вартістю, варто врахувати, що його відвантаження здійснюватиметься у пластиковій тарі. Цей матеріал вважається екологічно безпечним, а також підлягає нешкідливій утилізації. Основними перевагами такої тари можна назвати:

·Зручну форму.

·Доступну вартість.

·Легку вагу.

·Компактний розмір.

Завдяки цим властивостям продукцію дуже зручно транспортувати. Особливо слід відзначити, що таку тару майже неможливо пошкодити, а тим паче розбити. Завдяки тому, що харчовий пластик не вступає в хімічну взаємодію зі спиртом, продукцію можна довгий час зберігати в такому вигляді. При цьому спирт не змінить своїх початкових властивостей та рівня якості.

Якщо ви хочете зекономите не слід замовляти дешевий товар. Краще замовити більшу за обсягом партію та отримати знижку. Гуртові ціни є максимально вигідними, а зберігати продукцію можна довгий проміжок часу. Також можна поєднатися зі знайомими й зробити велике спільне замовлення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...