Новини компаній
08:50, 19 жовтня 2024 р.
Шу Пуер – унікальний чай з багатим смаком
Новини компаній
Серед цікавих та смачних китайських різновидів чаю, які проходять процес ферментації, варто виділити Шу Пуер. Він користується великим попитом за рахунок унікальних корисних властивостей та насиченого смаку. Серед всіх різновидів чаїв на міжнародній арені він вважається одним з найбільш популярних та відомих. На сайті https://www.teaworld.in.ua/uk/puer/shu-puer можна придбати найкращі та найсмачніші варіанти унікального чаю Шу Пуер.
Корисні властивості чаю Шу Пуер
Такий чай, як Шу Пуер, має досить велику кількість корисних властивостей, серед яких варто виділити наступні:
- покращення травлення – саме Шу Пуер допомагає нормалізувати в організмі обмін речовин та покращити роботу шлунково-кишкового тракту;
- детоксикація – при систематичному споживанні представленого виду чаю можна покращити стан шкіри та досягти процесу виведення токсичних речовин із організму;
- зниження холестерину – під час досліджень було встановлено, що чай Шу Пуер допомагає суттєво знизити рівень поганого холестерину в організмі та позитивним чином впливати на роботу серцево-судиної системи;
- створення позитивного енергетичного ефекту – при споживанні Шу Пуеру є можливість зменшити показники втоми та підвищити концентрацію уваги.
Тому, якщо є бажання досягти перерахованих вище ефектів, варто звернути увагу на споживання такого чаю, як Шу Пуер.
Особливості виготовлення чаю Шу Пуер
Сам процес виготовлення чаю Шу Пуер починається з того, що листя збираються на території Китаю. Після цього обов’язково відбуваються наступні етапи:
- в’ялення – спочатку свіжі листочки протягом невеликого проміжку часу підсушуються на відкритому сонці;
- скручування – після того, як листя буде підсушене, його обов’язково скручують задля того, щоб воно краще пустило сік;
- ферментація – для реалізації цього процесу листя складаються до купи, після чого їх поливають водою та прикривають тканиною задля того, щоб підтримувати необхідний рівень вологи. Саме в таких умовах ферментація проходить максимально швидко;
- просушування – для того, щоб після ферментації повністю було завершено процес старіння листя, його висушують у спеціальній печі або ж на відкритому сонці.
Пресування належить до категорії заключних етапів, коли чай починають пресувати в окремі форми для подальшого продажу незалежно від того, в якому куточку світу його будуть споживати.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:31
16 січня
11:12
16 січня
19:12
14 січня
ТОП новини
Оголошення
11:32, 10 січня
11:32, 10 січня
11:32, 10 січня
11:32, 10 січня
11:32, 10 січня
live comments feed...