Рецепт
14:36, 1 лютого 2016 р.
Смачний Кременчук: "Філе індиче канапкове"
Рецепт
Філе індиче канапкове
Рецепт цієї смачнючої страви, на приготування якої йде мінімум з мінімумів часу, мені вдалося дізнатися у чудової жінки, львів'янки Пані Стефи, яка має свій кулінарний блог. Я прочитала її рецепт і трохи "модифікувала" на свій смак)) Дякую вам, Пані Стефо, за прекрасні рецепти!
Отже, інгредієнти:
1,5 кг індичого філе
2 столові ложки меду
2 столові ложки гірчиці
2 зубчики часнику
2 столові ложки соєвого соусу
2 чайні ложки улюблених прянощів
сіль на смак
вода
Рецепти кременчуцького кулінарного клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:
Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти
2. Промийте індиче філе під стічною водою і поставте його у холодний розсіл на 30-40 хв. (Доки м'ясо вбиратиме сіль можете відпочити, або зайнятися своїми справами)
Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 1
3. Після зазначеного часу, витягніть філе з розсолу і приготуйте для нього маринад і змастіть філе ним. Для приготування маринаду змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, прянощі (я беру приправи для м'яса, паприку, чорний перець, базилік і трохи розмарину) і давлений часник.
Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 2
4. Покладіть філе в маринаді у глибоченький банячок чи форму для випічки і поставте до розпеченої рури (духовки, пічки).
Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 3
5. Випікати 40-60 хвилин. Час від часу поглядайте, щоб філе не пересохло у рурі. А коли приготується, вимкніть пічку і дайте філе там охолонути.
Смачний Кременчук: Філе індиче канапкове (фото) - фото 4
6. Смачного:) Їсти канапкове філе можна і гарячим і холодним
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:30
23 квітня
Оголошення
20:29, Вчора
33
17:15, 19 квітня
5
09:27, 12 квітня
9
live comments feed...