Рецепт
03:23, 9 лютого 2016 р.
Смачний Кременчук: "Львівський сирник"
Рецепт
Хто бував у Львові і не коштував львівських сирників, пляцок, кави і шоколаду, то той просто проїжджав десь повз Львів. Адже не спробувати ці смаколики у місті Лева просто нереально. Втім, якщо ви все ще не доїхали на гостини до культурної і фестивальної столиці України, кременчужанка Анастасія, яка там буває, привезла для вас рецепт Львівського сирника.
Насолоджуйтеся!
Рецепти кременчуцького кулінаргого клубу "Смачний Кременчук" у соцмережах:
Якщо ви хочете поділитися з читачами "Смачного Кременчука" своїми рецептами з фото, надсилайте їх нам у соцмережах (контакти є в наших групах) або на електронну пошту
Львівський сирник
-500 г сиру;
-3 яйця;
-150 г цукру;
-1 пакетик ванільного цукру;
-1 ст. л. картопляного крохмалю;
-1 лимон;
-100 г родзинок.
Для шоколадної глазурі:
-2 ст. л. вершкового масла;
-3 ст. л. сметани;
-2 ст. л. цукрової пудри;
-2 ст.л. какао;
-1 пакетик ванільного цукру;
-кулінарна посипка.
1. Сир розтерти з яйцями, цукром, ванільним цукром (1 пакетик). Повинна вийти гладка пишна сиркова маса. Додати крохмаль і знову добре змішати.
2. Ізюм розпарити в окропі протягом 5 хвилин, потім обсушити.
Смачний Кременчук:
3. З лимона зняти цедру та порізати маленькими шматочками.
Смачний Кременчук:
4. У сирну масу додати родзинки і цедру лимона, змішати.
5. Форму для випічки, якщо вона не силіконова, застелити кулінарним папером, натертим маслом.
Смачний Кременчук:
7. Викласти рівномірно сиркову масу. Поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин. Потім вогонь вимкнути і залишити Львівський сирник в духовці на 10 хвилин. Вийняти форму з сирником з духовки і дати охолонути. При охолодженні сирник трохи осяде.
8. Приготувати глазур. (можна за власним рецептом) У каструльці розтопити вершкове масло, додати цукрову пудру та 1 пакетик ванільного цукру і змішати до повного розчинення. Додати сметану, довести до кипіння, всипати какао, трохи поварити до загустіння, не допускаючи кипіння глазурі. Повністю охолоджений сирник покрити шоколадною глазур’ю з усіх боків, за бажанням прикрасити кулінарної посипкою. Прибрати сирник в холодильник на 5-6 годин або на ніч. Смачний і ніжний Львівський сирник готовий.
Смачний Кременчук:
Смачного!
Смачний Кременчук:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:57
1 листопада
11:03
1 листопада
ТОП новини
Оголошення
15:59, 21 жовтня
live comments feed...